Eigen Bediening viert Carnaval in Elst

Voor de vierde keer op rijd mochten wij dit jaar wederom ons steentje bijdragen tijdens de driedaagse Pronkzittingen in Elst. Tijdens dit evenement wordt ieder jaar de nieuwe Prins carnaval bekend gemaakt. Een grote gymzaal genaamd; de Oase wordt omgetoverd tot een theater waar zo’n 500 mensen per avond een show komen bekijken die in elkaar is gezet door de bewoners van het dorp. De wens van het publiek? Hapjes en drankjes! Eigen Bediening is in totaal met 6 bedieners komen rijden richting Elst en maakt zich op voor drie dagen knallen! 

De gasten komen rustig binnendruppelen, nemen plaats en bestellen hun eerste drankje. Gedurende de show loopt ieder een eigen wijk om bestellingen op te nemen. Op deze manier zitten de gasten nooit met lege glazen en kunnen zij van de show genieten zonder op neer naar de bar te hoeven. Tijdens de pauze gaan we rond met de nodige hapjes, zodat ook de maag van de gasten gevuld blijft. Als de show is afgelopen begint het feest pas echt! De stoelen gaan opzij, de muziek gaat aan en de gasten komen richting de bar om drankjes te bestellen. Wij assisteren nog de nodige uurtjes, tot het tijd is voor ons om naar het hotel te gaan en lekker te gaan slapen. De volgende dagen moeten we weer aan de bak, het is tenslotte 3 dagen lang feest. Alaaf Alaaf Alaaf!