Opening Tulpenrally in Frankrijk

Op naar Frankrijk! En in Mandelieu om precies te zijn. Hier begint elk jaar de tulpenrally en in samenwerking met Taat&Friends mochten wij erbij zijn! Met zijn zessen stapten wij in het vliegtuig en maakten wij er direct een minivakantie van.

Eenmaal aangekomen was het tijd om kennis te maken met de gastheer en gastvrouw en de locatie waar de opening en het feest eromheen zouden plaatsvinden. Wij kwamen aan bij een ontzettend mooi huis, op een heuvel, in het mooie Frankrijk met prachtig uitzicht. Werken terwijl de warme gloed van de zon op je gezicht staat, je kan het bijna geen werken noemen! Het evenement bestond uit een borrel met aansluitend diner en vervolgens een feestavond. Drie diverse facetten die ieder een eigen aanpak nodig hebben!

Een goede briefing samen met een duidelijke taakverdeling heeft deze partij tot een succes gemaakt. De gasten waren constant voorzien van hapjes en drankjes en wij presenteerde dit met een lach op ons gezicht. Naarmate de avond voorderde vloeide de rosé rijkelijk en de gasten danste. Een mooie vooravond voor de tulpenrally die de volgende dag met een goede sfeer van start kon gaan! En wij? Wij vlogen weer lekker naar huis. Moe, want het was een lange avond hard werken, maar we kwamen terug en waren een geweldige ervaring rijker!