Hospitality & Events
Snel & Flexibel inzetbaar
Gastvrije & Ervaren Medewerkers
Persoonlijke aandacht & Hoge Kwaliteit
logo
hallmark Advies nodig? Bel ons! 06 - 83943012

Ervaringen & Beoordelingen

Jaar 2018

Developers I Rotterdam I 12 oktober 2018
Ik wilde je even laten weten dat we echt ontzettend blij waren met de meiden en heren die afgelopen vrijdag bij onze opening aanwezig waren. Alle gasten spraken vol lof over hen. Ze hebben alles tip top verzorgd!

Verjaardag samen 100 jaar! I Oud Beijerland I 15 september 2018
Wat een geweldig feest hebben wij gehad afgelopen zaterdag! Mede dankzij Eline en Bente! Wat was het fijn dat zij er waren! Ze hebben er echt voor gezorgd dat wij lekker met onze gasten konden praten, konden dansen en ons geen zorgen hoefden te maken of iedereen genoeg te drinken en te eten had. Ze waren vriendelijk, doortastend, beoordelen zelf of het weer tijd was voor hapjes en het werkte uitstekend! We zullen jullie zeker aanbevelen!

Verjaardag 50 jaar! I Voorburg I 15 september 2018
Dank voor jullie uitstekende hulp afgelopen zaterdag! Mede dankzij jullie is ons feest heel erg geslaagd. Mocht je ooit nog vragen hebben voor referentie dan mag je mij daar altijd voor contacten!

Bruiloft I Den Bosch I 20 september 2018
Het was een geweldig feest. Wat ons betreft waren er die dag twee absolute helden die een grote bijdrage hebben geleverd aan het slagen van onze trouwdag: Eline en Rachel. Die meiden voelden het helemaal aan, pakten alles aan en namen ons letterlijk alles uit handen. Ze waren vriendelijk en leuk! Heel erg bedankt voor deze top service!

Opening nieuw pand I Rotterdam I  12 oktober
Ik wilde je even laten weten dat we echt ontzettend blij waren met de meiden en heren die afgelopen vrijdag bij onze opening aanwezig waren. Alle gasten spraken vol lof over hen. Ze hebben alles tip top verzorgd!

Bovero Jubileum I 21 juni 2018
Namens alle Bovero medewerkers nogmaals hartelijk dank voor de geslaagde feestavond. Alle klanten die we vandaag hebben gesproken waren lovend over de heerlijke hapjes en bediening. Door jullie geweldige inzet hebben we weer een goede beurt bij onze klanten leveranciers en montage ploegen gemaakt

Tuinfeest I Mei 2018
Eind mei hebben wij een tuinfeest georganiseerd vanwege ons 25 jarig huwelijksjubileum. Het feest was een geweldig succes, mede door de inzet van de gezellige dames van Eigen bediening. Wij hebben heerlijk feest kunnen vieren omdat zij al het werk uit handen namen. De gasten werden goed verzorgd; ze hielden in de gaten wie geen drank meer had en gingen met de hapjes rond. Verder werd alles steeds opgeruimd en schoongemaakt. Kortom, super professioneel geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!!

Bruiloft I April 2018
Omdat we zelf ons eten en drinken konden regelen op onze trouwlocatie waren we op zoek naar bediening voor ’s avonds. Al snel kwam ik op de website van Carlijn terecht en na één telefoontje was ik om. Eigen Bediening was precies waar we naar op zoek waren! Carlijn en ik zaten meteen op één lijn: ze wist precies wat ik bedoelde en wat wij graag wilden en dacht perfect mee. Van tevoren hebben we alles telefonisch doorgesproken en we hadden er meteen een goed gevoel over. Op de dag zelf kwamen er twee vrolijke dames die meteen aan de slag gingen. We hebben er totaal geen omkijken meer naar gehad! Samen hebben ze iedereen voorzien van drankjes en hapjes en alles was top geregeld! Nadien hadden ze alles super snel opgeruimd (omdat ze tussendoor ook alles al netjes hielden). Het had niet beter gekund! We hebben heel veel enthousiaste reacties gehad op Eigen Bediening en we raden ze dan ook aan iedereen aan! Als we nog eens een feestje hebben, weten we jullie te vinden!

Jaar 2017

Bruiloft Burgh-Haamstede | 11 november 2017
Voor onze bruiloft in Burgh-Haamstede in een tent hadden we Eigen Bediening ingehuurd om de bediening van de gasten op zich te nemen. Ze kwamen met z’n drieën. Het was ontzettend fijn dat ze er waren, de dames zijn vriendelijk, representatief, flexibel en weten van aanpakken. Van gluwhein opwarmen tot kaasplankjes maken, van drankjes inschenken tot opruimen, we konden het allemaal aan ze overlaten. Ik als bruid merkte dat ze echt oog voor details hebben. Elke keer als ik iets te lang niet gedronken had (dat vergeet je gewoon op zo’n dag) kwamen ze me vragen of ik nog wat drinken wilde. We waren dus erg tevreden over deze kanjers en hebben gelijk besloten ze nog een keer in te huren.

Verjaardagsfeest Vlaardingen | 30 september 2017
Gisterenavond was het feest van onze (schoon)vader en het was heel erg geslaagd. De bediening was uitstekend geregeld en de dames hebben het heel goed gedaan! Ze hadden weinig aansturing nodig, pakte dingen uit zichzelf op en het was heerlijk om de hele avond die zorg uit handen te kunnen geven. Ik werk zelf ook in de hospitality branche, dus soms is het dan best lastig om dingen uit handen te geven 😉 Maar de dames gaven me al snel de indruk alles onder controle te hebben en als er vragen waren stelde ze die gewoon, helemaal top! Eind maart willen we ook weer een feestje geven, dan in ons eigen huis in Delft, dan zal ik ook zeker weer even contact met jullie opnemen.

Housewarming IJsselstein | 24 september 2017
We hadden Eigen Bediening ingehuurd zodat we op deze dag zelf de tijd zouden hebben om met onze gasten te praten. Dat is helemaal gelukt. Eline en Bente hebben alles goed in de gaten gehouden, iedereen van hapjes en drankjes voorzien. Tussendoor de keuken op orde gehouden. Een hele fijne ondersteuning en ik zou ze zeker weer inhuren voor een volgend groot feest!

Verjaardag Den Haag | 1 september 2017
We hebben een fantastische surprise party gehad mede door de super fijne en enthousiaste bediening van Jolijn en Bente. Wat een kanjers! We hebben veel complimenten gekregen over de dames van de gasten. In de nabije toekomst zullen wij zeker nog een keer graag gebruik maken van jullie diensten.

Bruiloft Hazerswoude dorp | 26 augustus 2017
Op zaterdag 26 augustus trouwden mijn zwager en schoonzus. Ik was hierbij ceremoniemeester. Overdag was het voor mij behoorlijk druk. Het feest was de hele dag bij huis. Wat een verademing toen de drie meiden van de bediening kwamen. Ze gingen gelijk aan de slag en werkten zelfstandig. Ze hadden er ook echt plezier in. Fijn dat jullie er waren. Mede door jullie is het een geweldige dag geworden!

Verjaardag Leiden | 26 augustus 2017
Wij hebben een geweldig feest gehad thuis, en dat is voor een groot deel te danken aan Lois en Wietske van Eigen Bediening! Heerlijk om gezellig met alle gasten te kunnen praten, zonder je druk te hoeven maken over wie er nog geen drankje heeft, wanneer de hapjes op tafel moeten etc. En net zo heerlijk om na afloop niet álles te moeten opruimen, het meeste werk was al gedaan! Vooraf dacht ik nog ‘moeten we dit nou echt doen?’, maar het was het meer dan waard: ik heb zelden zo genoten van mijn verjaardag. We kregen alleen maar positieve feedback van onze gasten en ik raad Eigen Bediening dan ook van harte aan.

Bruiloft Bleiswijk | 15 augustus 2017
De drie dames waren keurig op tijd voor de receptie en het feest voor de bruiloft in onze eigen tuin. Wat opviel is dat de dames professioneel, vriendelijk, gezellig, flexibel maar bovenal pro-actief te werk gingen. Vooraf duidelijk de hoofdlijn doorgesproken, de invulling is tijdens het feest zelfstandig goed verlopen. Er werd ook vaak gevraagd of alles naar onze zin verliep. Omdat ze ook de glazen meenamen, was achteraf alles weer lekker opgeruimd. Drank hadden we bij de supermarkt gekocht, de volgende dag weer teruggebracht wat over was. Ook nog eens heel veel geld bespaart zo. Veel dank Jolijn, Carlijn en team!”

Bruiloft Rijssen | 16 juni 2017
Het was echt een geweldige dag. Wat betreft de bediening: ik vond het van te voren wel spannend, omdat we niet op voorhand samen even konden overleggen face-to-face en op de locatie. Het was dus echt een gok voor ons. Echter, de spanning was niet nodig geweest, want alles was helemaal naar wens. De gasten waren super positief en zelf hebben we ook geen enkel puntje waarvan we denken: dat hadden we anders willen hebben. Mocht het ooit weer nodig zijn, dan zou ik zeker weer gebruik maken van de diensten van Eigen Bediening en ik zou jullie ook zeker aanraden aan anderen. Heel goed gedaan!

Kraamfeest Maassluis | 28 mei 2017
Het was een heel gezellig feestje en kijken er met plezier op terug!

Verjaardag Delft | 26 mei 2017
Het is zeer naar wens verlopen! Wij vonden het heerlijk om te zien dat iedereen ervan genoten. Kortom heel blij dat Joy er was. Ik vond haar bijzonder goed, flexibel en meedenkend. Heerlijk zo iemand in huis! Heel erg bedankt dat het zo kon en op naar ons volgende feestje!

Verjaardag Leusden | 8 april 2017
Het is super goed gegaan. We waren erg blij met ‘Eigen Bediening’ Lekker vlotte dames die zelf initiatief namen. Waardoor wij alle tijd hadden om van het feest te genieten. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen!

Verjaardag Bilthoven | 8 april 2017
Wat hebben jullie ons goed geholpen gisteren en wat was het een geslaagd feest. We hebben vandaag veel reacties gekregen en diverse mensen vroegen zich af waar we toch die leuke enthousiaste meisjes vandaan hadden getoverd. Het liep allemaal op rolletjes en ik kon daarom zelf ook zo van alles genieten. Jullie zagen uit jezelf wat er moest gebeuren en dat is wel heel erg fijn. Wat ook zo fijn was, dat toen het eten gebracht werd, dat jullie dat gewoon oppakten. De instructies kregen van de cateraar etc. Al met al kijken we terug op een heel erg mooi feest. `mede dankzij jullie was het een groot succes. Een hartelijke groet van ons beiden

Verjaardag Delft | 18 februari 2017
Zaterdag 18 februari heb ik met volle teugen kunnen genieten van het feest voor mijn 50e verjaardag. Alles stond op tijd klaar en de gasten werden van begin tot eind op hun wenken bediend. Dat heeft veel complimenten opgeleverd. De enkele keer dat ik me ermee bemoeide (“heb je degene voor het vegetarische menu al gevonden”), bleek geheel onnodig; op alles werd gelet. Heel fijn! De hele avond hebben jullie af- en aan gelopen en na afloop was de keuken keurig opgeruimd. Wat heerlijk. Jullie hadden er zichtbaar plezier in. Ook de voorbereidingen in aanloop naar het feest verliepen in een prettige sfeer. Er werd goed meegedacht. Bedankt voor een geweldige avond, jullie zijn top!

Verjaardag Amsterdam | 14 januari 2017
Beste Crew van Eigen Bediening, Op 14 januari 2017 heb ik mijn verjaardag gevierd en heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Eigen Bediening. Ik was vrij laat met het inhuren van bediening maar desalniettemin heeft Eigen Bediening het snel en professioneel opgepakt en in orde gemaakt. De dames hebben ervoor gezorgd dat wij met 60 personen onbezorgd hebben kunnen genieten van het feest. Niets ontbrak aan de bediening en de genodigden hebben zichtbaar genoten. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de fijne en professionele bediening en zullen een volgende keer zeker opnieuw gebruik maken van jullie zeer goede dienstverlening.

Jaar 2016

Verjaardag Neede | 18 december 2016
Prima geregeld, leuke mensen! Ga zo door!

Verjaardag Barendrecht | 17 december 2016
We hebben een tof feest gehad, mede dankzij de geweldige bediening!

Housewarming Haarlem | 5 november 2016
Dank voor een, dankzij Eigen Bediening, zorgeloze geslaagde housewarming! Ze hebben erg hun best gedaan waardoor alles op rolletjes liep. Graag tot een volgende keer

Barbecue Ring Pass | 28 augustus
Iedereen had het prima naar zijn zin en alles was weer uitstekend opgeruimd en schoongemaakt.

Verjaardag Delft | 28 augustus 2016
Het feest was afgelopen zondag zeer geslaagd. En daar hebben jullie flink aan bijgedragen. De hapjes waren heerlijk. Over het buffet heb ik heel wat complimenten gekregen. De bediening door Hugo en Meghan was heel attent. Kortom, alleen maar lof. Het weer en de gasten deden de rest. Wij hebben met onze vrienden genoten. Bedankt! Deze opdracht was in samenwerking met Rode Rozen en Tortilla’s.

Barbecue Delft | 28 augustus 2016
Iedereen had het prima naar zijn zin en alles was weer uitstekend opgeruimd en schoongemaakt.

Bruiloft Haarlem | 6 augustus 2016
Wij hebben een prima dag gehad en het was helemaal geweldig. Dank voor jullie aandeel daarin.

Bruiloft Scheepvaart museum | 30 juli 2016
Dank voor je inzet van jou en je mensen afgelopen zaterdag, het was een zeer gecompliceerde partij zodat een relax momentje er even niet inzat, maar desondanks heeft ierdeeen heel goed gewerkt! Dank !

Verjaardag Delft | 9 juli 2016
Voor mijn 50e verjaardag heb ik Eigen Bediening ingehuurd om de gasten van hapjes en drankjes te voorzien. Zeer geslaagd. Op voorhand was er een goede intake en waren alle glazen en dienbladen al geleverd. De meisjes pakten zelfstandig de bediening op en we hoefden er niet naar om te kijken. Aan het einde van de avond lieten ze alles netjes opgeruimd achter en hadden ze ook het afval gesorteerd. Erg prettig en een absolute aanrader! Ook mijn gasten waren erg over hen te spreken.

Bruiloft Bilthoven | 2 juli 2016
Voor ons huwelijksfeest in onze achtertuin Eigen Bediening ingehuurd. Dit naar alle tevredenheid. De dames hebben goed ingespeeld op gebeurtenissen die toch net anders verliepen dan gepland, hier hebben wij maar zeer weinig van meegekregen en dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hebben zelf daardoor de gelegenheid gehad om een heerlijke en relaxte avond te hebben. Bij een volgend evenement zullen wij dus zeker weer contact opnemen met Eigen Bediening.

40 jaar verjaardagsfeest Party like is 1999 Bleiswijk | 21 mei 2016
Hartelijk dank voor jullie goede service! ik kijk terug op een fantastisch feest en daar hebben jullie een bijdrage aan gehad. Jullie werken super service gericht en denken goed mee!

Bruiloft Houten | 20 mei 2016
Heel erg bedankt voor de super-bediening. Echt niks dan lof voor jullie, het was super. Ik kreeg ook hele leuke reacties van de gasten en de cateraar was ook vol lof. Jullie hebben echt ook het feest mede gemaakt. Het was inderdaad (mede daardoor) een zeer geslaagd feest. Nogmaals bedankt en wellicht tot in de toekomst. Mochten wij nog eens bediening nodig hebben dan weten we jullie te vinden.

Bruiloft Apeldoorn | 13 mei 2016
We hebben een geweldige dag gehad en daar hebben jullie ook een steentje aan bijgedragen. Wat een leuke mensen die ons en onze gasten kwamen bedienen.

Bedrijfsfeest Utrecht | 17 april 2016
Afgelopen zondagmiddag hadden wij het openingsfeest van ons nieuwe pand, de WerkspoorKathedraal in Utrecht. Er waren ruim 200 volwassenen en 100 kinderen. Via via hadden we Eigen Bediening getipt gekregen. Een schot in de roos. Vooraf hebben we regelmatig contact gehad met Carlijn. Uiteindelijk hebben we 5 medewerkers van Carlijn ingehuurd. Ze waren ruim op tijd aanwezig, waardoor we samen nog even alles goed konden doornemen. Ze vulden elkaar als team goed aan. Ze waren professioneel, zagen er goed en netjes uit, waren continu druk achter de bar, en liepen ook rond tussen de gasten om drank rond te brengen en hapjes uit te delen. Een 1 van de 5 dames had als taak om de kinderen in de gaten te houden, bv op het springkussen. Tussendoor werd de hele tijd alles netjes opgeruimd, en ook na afloop hebben ze nog prima meegeholpen om alles op te ruimen en schoon te maken. Kortom: dik tevreden, aanrader!

Bruiloft Delft | 13 februari 2016
Wij hebben EigenBediening gevraagd voor onze bruiloft. In de voorbereiding hebben we veel contact gehad met Carlijn, waarbij zij echt de tijd nam om alles goed door te spreken. Dit gaf ons in de aanloop naar de dag een vertrouwd gevoel wat erg fijn is bij de organisatie van een bruiloftsfeest. Om de avond zelf heeft EigenBediening het super goed gedaan. Ze zijn serieus en professioneel en door hun toegewijde aanpak konden wij alles loslaten en genieten van het feest. We raden iedereen aan om gebruik te maken van de diensten van Eigen Bediening! Nogmaals super bedankt!

Jaar 2015

Bedrijfsfeest Ridderkerk | 19 december 2015
Ik vond jullie helemaal top! De volgende keer wil ik graag dat jullie weer van de partij zijn! Bedankt voor de goede ondersteuning en hele fijne dagen voor jou en de meiden!

Verjaardag Vianen | 12 december 2015
Het was helemaal top!! Ondanks de vele afmeldingen was het heerlijk dat ik mij nergens druk over hoefde te maken. De meiden waren gezellig, spontaan en er heeft niemand zonder iets te drinken gezeten. Zelfs het buffet werd opgeruimd. Echt fijn. Een heerlijk gevoel zal het voor je zijn om zulke meiden in je team te hebben!

Veel succes en bedankt voor alles!

Feest Wateringen | 21 november 2015
Afgelopen zaterdagavond vierden wij een heleboel feestjes in één. We hebben twee dames in de bediening gehad via jullie en dat is uitermate goed bevallen. Ze zorgden op het goede moment voor de drank en de hapjes en vulden dingen aan voordat we het zelf opmerkten. Hierdoor konden we oprecht aandacht geven aan onze gasten. We hebben kunnen genieten dankzij deze goede zorgen! Zelfs onze genodigden gaven ons complimenten over de bediening dus dat mag zeker doorgegeven worden!

Verjaardag Monster | 31 oktober 2015
Wij hebben een super leuke avond gehad. Dat was mede dankzij de dames van eigenbediening.nl. Alles was keurig verzorgd. De dames waren leuk en spontaan met de gasten en vroegen geregeld feedback aan ons. Echt een aanrader om jullie in te huren en zeker voor herhaling vatbaar!

Verjaardag Voorburg | 31 oktober 2015
Dank voor de goede service van afgelopen zaterdag. Vanaf binnenkomst gingen Sascha en jij direct enthousiast de slag. Jullie hebben oog voor wat er moet gebeuren, denken vooruit en benaderen alle aanwezigen heel vriendelijk. Ontzettend fijn dat jullie er waren bij ons feest.

Verjaardag Hoofddorp | 17 oktober 2015
Nogmaals dank voor jullie inzet jongstleden zaterdag! We zien terug op een geslaagd feest waar we ook alleen maar positieve reacties op hebben gehad. Breng onze complimenten over aan je collega Lois, en wellicht tot bij een volgende gelegenheid!

Surpriseparty Den Hoorn | 3 oktober 2015
Mede dankzij de twee topdames Jessica en Joy liep heel de avond gesmeerd! Echt veel uit handen genomen op een leuke en enthousiaste manier. Ook vanuit de mensen die op het feest waren was er interesse in EigenBediening – dus ook goed reclame gemaakt.

Nogmaals hartelijk dank voor de prettige ervaring en mede dankzij jullie een geslaagde Surpriseparty!

Feest Delft | 19 september 2015
“Wij hebben voor een partij thuis EigenBediening ingehuurd. De verzorging en ook de ontzorging was compleet. Wij hebben een fantastische avond achter de rug. Alle aandacht hebben we aan onze gasten kunnen geven. Iedereen werd voorzien van een drankje en hapje. Heb ook van de gasten alleen maar “goede woorden” over EigenBediening gehoord. Super! En tot slot: Heerlijk dat de keuken na afloop opgeruimd en schoon wordt achter gelaten voor EigenBediening. Dat is nog een lekker wakker worden als je 100 mensen over de vloer hebt gehad!!”

Verjaardag Wateringen | 29 augustus 2015
Mijn credo is ‘vieren als er echt wat te vieren is’, ook als je 60 jaar wordt. Ik probeer er dan wel iets bijzonders van te maken. De locatie was in de windmolen van Wateringen, die normaal daar niet voor wordt gebruikt, goede catering door een collega uitsluitend vers bereid, zelf lekkere wijnen uit Frankrijk meegenomen en twee leuke muzikanten voor de sfeer. Inzet van EigenBediening is daarbij een professionele noodzaak om alles gesmeerd te laten verlopen, zodat je zelf alle tijd hebt voor je 65 gasten. Het was een bijzonder geslaagd feest zonder stress, met persoonlijke aandacht. Mede dankzij Carlijn en haar mensen.

Verjaardag Boskoop | 23 augustus 2015
Pas 1 dag voor het bbq feest heb ik de dames van Eigen Bediening geregeld.
Het zijn vriendelijke en leuke meiden die van aanpakken weten. Wij waren heel erg blij met ze en hadden hierdoor zelf een heerlijke avond.

Kraamfeest Nieuw-Lekkerland | 15 augustus 2015
Op zaterdag 15 augustus was het kraamfeest voor onze zoon Jimmy. Het was een geslaagd feest. Alle gasten werden goed voorzien van een hapje en een drankje. We hoefden ons nergens druk om te maken, de meiden hebben uitstekend bediend. Het waren 3 leuke meiden en het was erg gezellig. Mochten we ooit nog bediening nodig hebben komen we zeker weer bij jullie terug. En zullen jullie ook aanbevelen bij andere. Bedankt voor de goede service!!

Bruiloft De Arendshoeve | 15 augustus 2015
Wij hebben op zaterdag 15 augustus 2015 Eigen Bediening ingehuurd voor het huwelijksfeest van onze zoon met 80 – 90 gasten. Het ging om het indelen van de tafels met borden, bestek, servies en servetten. Ze hebben onze gasten ontvangen met een eigen gemaakte welkomstdrankje en daarnaast hebben ze de hapjes en drankjes uitgeserveerd. Ze hebben de cateraar geholpen en er heel goed mee samengewerkt met het uitserveren van alle hapjes. Eigen Bediening had voor ons alle dranken, borden/bestek/servies/servetten en glazen geregeld. Na afloop van het feest hebben ze alles opgeruimd en meegenomen.Wij waren zeer tevreden over de opmaak van de tafels en hebben daarnaast zeer genoten van het feest en hebben alle aandacht aan onze gasten en het bruidspaar kunnen geven. Dit kwam vooral de inzet van de dames en heer van Eigen Bediening. Complimenten voor Carlijn, die precies geluisterd heeft wat onze wensen waren en wat we verwachten van ze op het feest. Ze luistert goed naar wat de klant wenst en komt zelf ook met ideeën hoe het nog beter kan. Wij voelden ons geheel ontzorgd. Dank! Wij zullen een volgende zeker jullie weer inzetten, maar ook van harte aanbevelen aan anderen. Website locatie: http://www.arendshoeve.com

Opening Martha Flora huis Hoorn | 12 juni 2015
Ik ben erg tevreden over de dames! Lekker ontspannen en spontaan. Het was een geslaagde middag. Nogmaals bedankt en mocht er een volgende gelegenheid zijn, dan neem ik weer contact op!

Examenfeest Den Hoorn | 12 juni 2015
Hierbij nog even een bedankje. Het was vrijdag een heel gezellig feestje mede dankzij jullie bediening. Ik heb veel complimenten gekregen voor de bediening!!

Kraamfeest Maassluis | 02 mei 2015
Omdat wij rustig van de kraamtijd wilde genieten, besloten wij een kraamfeest te geven als onze dochter 5 weken oud zou zijn. De gastenlijst was best flink en er zouden ook veel kindjes aanwezig zijn daarom besloten wij Eigen Bediening in te schakelen zodat wij ons tussen de gasten konden mengen terwijl iedereen voorzien zou worden van drankjes en hapjes. We hebben werkelijk kunnen genieten en hebben ons nergens zorgen over hoeven maken! Carlijn heeft op een hele fijne manier de boek overgenomen met haar team! Carlijn is heer erg attent en heeft aan een half woord genoeg; wanneer ik mijn handel vol had met cadeaus en papier, nam ze zonder vragen het cadeaupapier aan om weg te gooien en ook de grote bos bloemen werd aangepakt en direct in water gezet. Deze attentheid maakt de aanwezigheid van Eigen Bediening nog prettiger, naast dat het natuurlijk heel fijn is dat alles is opgeruimd als ook de laatste gasten zijn vertrokken! De keuken was net zo schoon en opgeruimd als voor het feestje! Ik zou iedereen adviseren Eigen Bediening in te schakelen als je zelf ook echt van je feestje wilt genieten!

Verjaardag Roosendaal | 28 april 2015
Wij hebben zondag 26 april 2015 ons vijven feest gevierd. We vierden een 15, 50 en 55e verjaardag en het bewonen van ons 5e huis. We hebben super genoten met name omdat er heel erg veel werk uit handen werd genomen door de twee dames van Eigen Bediening. Aan een half woord hadden ze voldoende en we konden heel goed merken dat ze ervaring hadden en precies de juiste dingen op het juiste moment deden. Kortom, een echte aanrader als jezelf ook wilt genieten van je eigen feest. Nogmaals hartelijk dank.

Verjaardag Oud Beijerland | 28 maart 2015
Bedankt, alles is helemaal perfect verzorgd! De meiden hebben het super gedaan! Nogmaals bedankt voor alles.

Jaar 2014

Verjaardag Vianen | 27 december 2014
Afgelopen zaterdag 27 december hebben mijn vrouw en ik onze 40-ste verjaardagen thuis gevierd. Met de inzet van EigenBediening is dit een feest geworden om niet gauw te vergeten. Zowel onze gasten als wijzelf hebben enorm genoten van een zorgeloze avond waarbij we echt de aandacht hebben kunnen geven aan onze gasten zonder dat we constant bezig moesten zijn met de “hapjes en drankjes”, wat een luxe! De uiterst vriendelijke maar zeker ook professionele manier waarop EigenBediening ons deze avond heeft ontzorgt, is echt fantastisch en voor herhaling vatbaar. Nogmaals super bedankt en met vriendelijke groet!

Bruiloft Nijmegen | 10 september 2014
Bedankt voor jullie hulp tijdens ons feest. Door jullie professionele aanpak verliep alles soepel. Wij waren erg tevreden over de bediening en ook van de gasten hebben we alleen positieve geluiden gehoord

10 jarig jubileum Woerden | 06 september 2014
Wij hebben eigen bediening ingehuurd voor ons 10-jarig huwelijksfeest. Het ging om het ontvangen en bedienen van onze gasten en het uitserveren van drankjes, hapjes en het walking diner. Daarnaast zetten ze de bloemen in het water, hielpen de barista en de kok met hand en spandiensten en vooral….. ruimden ze continu de boel op! Toen ze aan het einde van de avond naar huis gingen, was de keuken helemaal aan kant en de glazen weer in de kratten gezet. Wij hadden er geen omkijken naar. De dames kregen dan ook een staande ovatie toen ze naar huis gingen….. Wij hebben genoten van ons eigen feest en dat kwam vooral doordat de dames op de achtergrond alles in de gaten hielden en ervoor zorgen dat onze gasten (en vooral wij als feestvarkens) heerlijk verwend werden.

Dank dames ! Wij kunnen jullie van harte aanbevelen.

Bruiloft | 22 augustus 2014
22 augstus zijn we getrouwd en dankzij de dames van Eigen Bediening hadden we geen zorgen tijdens het feest over de bediening. Alles verliep super!

Dames, nogmaals ontzettend bedankt!

Bruiloft huizen | 14 juni 2014
Wij hebben een prachtige dag gehad! Bedankt voor jullie hulp! Wij zullen jullie zeker aanbevelen.

Verjaardag Weber | 15 juni 2014
Ik wilde jullie bedanken voor de goede bediening tijdens mijn barbecue-verjaardagsfeest zaterdagmiddag.
Door jullie goede zorgen heb ik inderdaad lekker kunnen genieten van het gezellige feest.

Verjaardag Dwingeloo | 25 mei 2014
Onze mening is dat jullie het allebei geweldig hebben opgepakt, met een aanpak mentaliteit, goede uitstraling, vriendelijk, verzorgend en dat allemaal in een feestje met een redelijke mate van chaos waarin jullie uitstekend hebben gemanoeuvreerd. Ook van de gasten hebben we veel geluiden gehoord dat jullie een ware aanvulling waren op het feest! Met andere woorden, mochten we weer een groot feest geven zullen we zeker aan jullie denken!!

Verjaardag Bilthoven | 19 april 2014
“Wij hebben voor een partij thuis EigenBediening ingehuurd. De verzorging en ook de ontzorging was compleet. Wij hebben een fantastische avond achter de rug. Alle aandacht hebben we aan onze gasten kunnen geven. Iedereen werd voorzien van een drankje en hapje. Heb ook van de gasten alleen maar “goede woorden” over EigenBediening gehoord. Super! En tot slot: Heerlijk dat de keuken na afloop opgeruimd en schoon wordt achter gelaten voor EigenBediening. Dat is nog een lekker wakker worden als je 100 mensen over de vloer hebt gehad!!”

Verjaardag Brabant | 11 april 2014
Afgelopen week heb ik mijn 50ste verjaardag gevierd. Voor deze gelegenheid had ik 3 bedieners van eigenbediening ingehuurd. Ik was er zeer tevreden over en ze deden alles wat we vooraf hadden afgesproken. Met deze bedieners heb ik geen moment in de keuken gestaan en helemaal kunnen genieten van mijn verjaardag. Zeker voor herhaling vatbaar! Ze kwamen ook netjes gekleed en het was betaalbaar.

Verjaardag Weber | 15 juni 2014
Ik wilde jullie bedanken voor de goede bediening tijdens mijn barbecue-verjaardagsfeest zaterdagmiddag.
Door jullie goede zorgen heb ik inderdaad lekker kunnen genieten van het gezellige feest.

Verjaardag Dwingeloo | 25 mei 2014
Onze mening is dat jullie het allebei geweldig hebben opgepakt, met een aanpak mentaliteit, goede uitstraling, vriendelijk, verzorgend en dat allemaal in een feestje met een redelijke mate van chaos waarin jullie uitstekend hebben gemanoeuvreerd. Ook van de gasten hebben we veel geluiden gehoord dat jullie een ware aanvulling waren op het feest! Met andere woorden, mochten we weer een groot feest geven zullen we zeker aan jullie denken!!

Verjaardag Bilthoven | 19 april 2014
“Wij hebben voor een partij thuis EigenBediening ingehuurd. De verzorging en ook de ontzorging was compleet. Wij hebben een fantastische avond achter de rug. Alle aandacht hebben we aan onze gasten kunnen geven. Iedereen werd voorzien van een drankje en hapje. Heb ook van de gasten alleen maar “goede woorden” over EigenBediening gehoord. Super! En tot slot: Heerlijk dat de keuken na afloop opgeruimd en schoon wordt achter gelaten voor EigenBediening. Dat is nog een lekker wakker worden als je 100 mensen over de vloer hebt gehad!!”

Verjaardag Brabant | 11 april 2014
Afgelopen week heb ik mijn 50ste verjaardag gevierd. Voor deze gelegenheid had ik 3 bedieners van eigenbediening ingehuurd. Ik was er zeer tevreden over en ze deden alles wat we vooraf hadden afgesproken. Met deze bedieners heb ik geen moment in de keuken gestaan en helemaal kunnen genieten van mijn verjaardag. Zeker voor herhaling vatbaar! Ze kwamen ook netjes gekleed en het was betaalbaar.