Hospitality & Events
Snel & Flexibel inzetbaar
Gastvrije & Ervaren Medewerkers
Persoonlijke aandacht & Hoge Kwaliteit
logo
hallmark Advies nodig? Bel ons! 06 - 83943012

Evenement organiseren

Trouwfeest organiseren

Eigen Bediening is gespecialiseerd in het organiseren van verlovingsfeesten, trouwfeesten en bruidsrecepties. Van voorbereiding tot de complete organisatie.

Lees meer

Bedrijfsfeest organiseren

Opent u een nieuw pand, viert u een jubileum of organiseert u een relatiedag? Eigen Bediening is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsfeesten op maat!

Lees meer

Condoleance of uitvaartreceptie

Samen met u organiseren wij graag een condoleance of uitvaartreceptie die volledig past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. Iedereen verdient een mooi afscheid.

Lees meer

Receptie of borrel organiseren

Een receptie of borrel organiseren vanwege een jubileum, verjaardag of andere festiviteit? Wij matchen de perfecte locatie aan de juiste bediening en organisatie.

Lees meer

Verjaardagsfeest organiseren

Zin om uw verjaardag te vieren, maar geen zin in alle stress eromheen? Eigen Bediening neemt graag het stokje over en bezorgt u een top verjaardag!

Lees meer

Relatiedag of Netwerkevent organiseren

Klanten bedanken voor hun loyaliteit en op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen? Organiseer een relatiedag in samenwerking met Eigen Bediening!

Lees meer

Lunch en Diner

Tijd voor een lekkere lunch, gezellige borrel of een mooi chique diner? Onze koks in samenwerking met onze serveerders maken er een perfect plaatje van!

Lees meer

21-Diner organiseren

Eigen Bediening is dé partij die jou helpt om een stijlvol 21-diner te organiseren. Van voorbereiding tot de bediening. Één ding is zeker: jij gaat de show stelen!

Lees meer

Personeelsfeest organiseren

Een personeelsfeest is de perfecte manier om de werknemers te bedanken voor hun inzet, maar ook om ze dichter bij elkaar te brengen en het team te versterken!

Lees meer

Vergadering

Vergaderen in een andere omgeving is vaak goed voor de mindset en draagt bij aan een productieve vergadering. Eigen Bediening nodigt u graag uit in Delft.

Lees meer

Babyshower organiseren

Er is een kleine op komst! Feest! Eigen Bediening helpt graag met het organiseren van een geslaagde babyshower. 

Lees meer

Themafeest organiseren

Tijd voor een feestje!? De opties zijn eindeloos! Wij denken graag met u mee, adviseren waar nodig en nemen de organisatie graag uit handen.

Lees meer
  • Hospitality & Events
  • Snel & Flexibel inzetbaar
  • Gastvrije & Ervaren Medewerkers
  • Persoonlijke aandacht & Hoge Kwaliteit
Offerte aanvragen