Hospitality & Events
Snel & Flexibel inzetbaar
Gastvrije & Ervaren Medewerkers
Persoonlijke aandacht & Hoge Kwaliteit
logo
hallmark Advies nodig? Bel ons! 06 - 83943012

Over Eigenbediening Hospitality & Events

Mijn naam is Carlijn Arts en samen met mijn team streef ik ernaar om via uitstekende bediening en service van iedere partij een succes te maken. Na een aantal jaren in de horeca te hebben gewerkt, kwam ik er achter dat het beter kon en dat goede bediening vaak wordt onderschat. In 2014 startte ik de onderneming Eigen Bediening en sindsdien is het mijn missie om met “ons team” de beste van Nederland te zijn.

Eigen Bediening heeft een uitgebreid netwerk jonge en enthousiaste medewerkers opgeleid en de kneepjes van het vak bijgebracht. Wij letten daarbij sterk op de uitstraling van ‘onze talenten’. Naast het plannen en organiseren van evenementen, zijn wij zelf ook nog steeds actief in de bediening. Wij kunnen erg genieten van het klantcontact en zijn altijd aan het werk met een glimlach. 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel op de werkvloer als op kantoor. Dagelijks zijn wij bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze processen, diensten en de vaardigheden van onze talenten. Onze passie en ambitie zorgt voor een gedetailleerde en persoonlijke aanpak, waarbij het ontzorgen van onze klanten voorop staat. Onze nauwe en persoonlijke betrokkenheid bij ons bestand zorgt ervoor dat onze talenten naadloos aansluiten op uw wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of op zoek naar extra informatie? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Ons team

Owner & Founder

Carlijn Arts

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Mijn naam is Carlijn en in 2014 ben ik begonnen met Eigen Bediening. Wat begon uit verveling is uitgegroeid tot een serieus bedrijf. Oog voor detail en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal om van ieder event iets onvergetelijk te maken. Dagelijks houd ik mij bezig om de puntjes op de I te zetten en te kijken hoe wij processen binnen Eigen Bediening kunnen verbeteren.

Locatiemanager Het Meisjeshuis

Jessica Arts

Hoi! Ik ben Jessica en sinds 2016 werk ik voor Eigen Bediening. Binnen het bedrijf houd ik mij voornamelijk bezig met onze vaste locatie: Het Meisjeshuis in Delft. Doordeweeks vinden hier voornamelijk vergaderingen plaats en in het weekend diverse evenementen zoals borrels en diners. Het is mijn doel om gasten blij te maken en te ontzorgen. Het grootste compliment dat je kan krijgen is dat ze weer bij je terug komen!

Accountmanager

Antonella Schenk

Hoi! Ik ben Antonella en sinds augustus 2018 werk ik bij Eigen Bediening. Ik houd mij voornamelijk bezig met personeelszaken en de projectplanning. Het belangrijkste van mijn werk is het in kaart brengen van de wensen en behoeften van de opdrachtgevers en deze vertalen naar de juiste invulling voor de opdrachten. Mijn werk is uitdagend, omdat iedere opdracht uniek is. Wij maken van iedere dag een feestje!

Project Manager

Bibi van der Linden

Locatiemanager De Veiling

Machelle Muñoz

HR-manager

Aline Vaz – Schel