Actief in héél Nederland & België
Snel & Flexibel inzetbaar
Gastvrije & Ervaren Medewerkers
Persoonlijke aandacht & Hoge Kwaliteit
logo
hallmark Advies nodig? Bel ons! 06 - 83943012
Over ons

Over Eigenbediening

Mijn naam is Carlijn Arts een jonge onderneemster, die er samen met haar team naar streeft om via uitstekende bediening en service van iedere partij een succes te maken. Na een aantal jaren in de horeca te hebben gewerkt, kwam ik er achter dat het beter kon en dat goede bediening vaak wordt onderschat. In 2014 startte ik de onderneming Eigen Bediening en sindsdien is het mijn missie om met “ons team” de beste van Nederland te zijn.

Eigen Bediening heeft in 5 jaar tijd een uitgebreid netwerk jonge, enthousiaste medewerkers, opgeleid en de kneepjes van het vak bijgebracht. Wij letten daarbij sterk op de juiste uitstraling van ‘onze mensen’. Naast het plannen en organiseren van evenementen, zijn wij zelf ook nog steeds actief in de bediening. “Wij kunnen erg genieten van het klantcontact;  en zijn altijd aan het werk met een lach”

Samen met 3 krachten op kantoor plannen wij elke dag de leukste evenementen, zetten wij ons personeel weg op toffe klussen en denken wij aan nieuwe mogelijkheden. Eigen Bediening opereert op diverse vlakken, van een verjaardag of borrel bij jou thuis, het begeleiden van een chique diner tot aan het organiseren van een personeelsfeest van 500+ gasten. Iedere opdracht is voor ons uniek en wij denken graag mee over de invulling en geven advies waar nodig! 

Bent u benieuwd naar de toppers op het veld of wil je meer weten over de kantoor dames? Lees vooral verder of neem een kijkje op onze Instagram pagina. Overtuigd!? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!

Ons team

Founder & owner

Carlijn Arts

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Mijn naam is Carlijn en in 2014 ben ik begonnen met Eigen Bediening. Wat begon uit verveling is uitgegroeid tot een serieus bedrijf. Oog voor detail en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal om van ieder event iets onvergetelijk te maken. Dagelijks houd ik mij bezig om de puntjes op de I te zetten en te kijken hoe wij processen binnen Eigen Bediening kunnen verbeteren.

Locatie- en creatief manager

Jessica Arts

Hoi! Ik ben Jessica en sinds 2016 werk ik voor Eigen Bediening. Binnen het bedrijf houd ik mij voornamelijk bezig met onze vaste locatie: Het Meisjeshuis in Delft. Doordeweeks vinden hier voornamelijk vergaderingen plaats en in het weekend diverse evenementen zoals borrels en diners. Het is mijn doel om gasten blij te maken en te ontzorgen. Het grootste compliment dat je kan krijgen is dat ze weer bij je terug komen!

Operationeel manager

Antonella Schenk

Hoi! Ik ben Antonella en sinds augustus 2018 werk ik bij Eigen Bediening. Ik houd mij voornamelijk bezig met personeelszaken en de projectplanning. Het belangrijkste van mijn werk is het in kaart brengen van de wensen en behoeftes van de opdrachtgevers en deze vertalen naar de juiste invulling voor de opdrachten. Mijn werk is uitdagend, omdat iedere opdracht uniek is. Wij maken van iedere dag een feestje!

Marketing & Communicatie

Eline Smit

Hoi! Ik ben Eline en ik ben sinds September 2017 werkzaam bij Eigen bediening. Ik houd mij op kantoor voornamelijk bezig met marketing en communicatie in de vorm van blogs en Social Media. Daarnaast draag ik op de vloer mijn steentje bij en draai ik veel opdrachten mee. Ik vind de afwisseling in mijn werk heel fijn, omdat geen dag hetzelfde is! Ik vind mijn baan bij Eigen Bediening uitdagend en de uitdaging ga ik graag aan!