Actief in héél Nederland & België
Snel & Flexibel inzetbaar
Gastvrije & Ervaren Medewerkers
Persoonlijke aandacht & Hoge Kwaliteit
logo
hallmark Advies nodig? Bel ons! 06 - 83943012

Bediening inhuren

Ervaren en zelfstandig werkende bediening inhuren? De horecatoppers van Eigen Bediening maken van uw event een succes!

Lees meer

Barpersoneel inhuren

Een glas Cola, een wijntje of een perfect biertje uit de tap? Onze barkeepers zijn echte toppers en serveren met een brede glimlach.

Lees meer

Ober of Serveerster inhuren

Beleef gastvrijheid bij u thuis of op locatie en maak gebruik van onze toppers. Van het uitlopen van een chique diner tot het uitschenken van wijn, ze kunnen het allemaal!

Lees meer

Catering medewerker inhuren

Rondgaan met hapjes, het uitserveren van een walking diner of het begeleiden van een lopend buffet, onze foodies kunnen het allemaal.

Lees meer

Foodtruck personeel inhuren

Het foodtruck personeel van Eigen Bediening presteert groots in kleine ruimtes! Van poffertjes bakken tot frietjes frituren, jij bepaalt.

Lees meer

Kok of hulpkok inhuren

Onze Chiefs on Route komen bij u thuis of op locatie en verzorgen representatief en kwalitatief goed eten. U heeft immers maar 1 kans voor een geweldig diner.

Lees meer

Op- en afbouw personeel

Hands-on! Onze toppers helpen u bij het op- en afbouwen van uw partij. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Lees meer

Partymanager inhuren

Het behouden van overzicht, aansturen van het team en tevreden houden van de gasten zijn dé kerncompetenties van een goede partymanager. Maak jouw event een succes!

Lees meer

Smoothiemaker inhuren

Bij Eigen Bediening kunt u ervaren smoothie makers inhuren. Zij verzorgen graag heerlijke creaties op uw event. Eventueel in combinatie met een smoothiebar!

Lees meer

Gastheer of Gastvrouw inhuren

De gastheren en gastvrouwen van Eigen Bediening zijn communicatief sterk en ontzettend gastvrij. Zij staan klaar om uw gasten welkom te heten op uw partij.

Lees meer

Barista inhuren

Onze barista’s zijn dol op koffie, maken het liefst in iedere cappuccino een ander figuurtje en verzorgen een echte koffiebelevenis bij u thuis of op locatie!

Lees meer

Cocktailshaker inhuren

Onze cocktailshakers bereiden de lekkerste cocktails op uw partij! Van de mojito tot een verfrissende eigen creatie, uiteraard geserveerd in een mooi opgemaakt glas.

Lees meer

Barkeeper inhuren

Eigen Bediening heeft vlotte en gezellige barkeepers in dienst die uitstekend kunnen multitasken. Een heerlijk biertje tappen, een ijskoude cola inschenken en de volgende bestelling aannemen.

Lees meer

Festival personeel inhuren

Het scannen van de entreebewijzen, het verkopen van munten en het tappen van bier. Eigen Bediening draagt graag bij aan het succes van het festival.

Lees meer

Beurspersoneel inhuren

Heb je een stand op de beurs, maar vind je het moeilijk om bezoekers te lokken? Onze gastvrije en zelfverzekerde toppers helpen hier graag bij!

Lees meer

DJ inhuren

Binnen het team van Eigen Bediening beschikken wij over verschillende DJ’s met ieder hun specialiteit. Alles kan, behalve een lege dansvloer!

Lees meer

Garderobemedewerker

De garderobemedewerkers van Eigen Bediening zorgen ervoor dat de eerste indruk van uw gasten tip-top in orde is.

Lees meer

Host of Hostess inhuren

Een glas Cola, een wijntje of een perfect biertje uit de tap? Onze barkeepers zijn echte toppers en serveren met een brede glimlach.

Lees meer

Sommelier inhuren

De sommeliers van Eigen Bediening delen graag hun verhalen. Ontdek de mooiste wijnen in een unieke setting van een echte sommelier.

Lees meer
  • Actief in héél Nederland & België
  • Snel & Flexibel inzetbaar
  • Gastvrije & Ervaren Medewerkers
  • Persoonlijke aandacht & Hoge Kwaliteit
Offerte aanvragen