Hospitality & Events
Snel & Flexibel inzetbaar
Gastvrije & Ervaren Medewerkers
Persoonlijke aandacht & Hoge Kwaliteit
logo
hallmark Advies nodig? Bel ons! 06 - 83943012

Eigen Bediening en het Westlands Boksgala 2019

Omschrijving

De 1e editie van het Westlands Boksgala was direct een groot succes! In samenwerking met De Veiling en de Keukenmeester hebben wij 450 gasten in de watten mogen leggen, terwijl zij genoten van een boksspectaal in het midden van de zaal. Wij waren met 30 bedieners, 3 partymanagers en 2 keukenspecialisten actief op de werkvloer. Samen met ons team droegen wij de verantwoordelijk voor het uitserveren van een 3 gangen menu, het uitschenken van de dranken en het debrasseren van de zaal. Na het diner en de wedstrijden was er nog een afterparty waarbij de gasten konden dansen en bij de barren hun drank konden bestellen. Een deel van ons team schakelde om naar barpersoneel en een ander deel van het team begon ongemerkt aan het rechttrekken van de locatie waarin werd gedineerd en gebokst.

Locatie
Westland
Datum
2019

Meer informatie

De 1e editie van het Westlands Boksgala was direct een groot succes! In samenwerking met De Veiling en de Keukenmeester hebben wij 450 gasten in de watten mogen leggen, terwijl zij genoten van een boksspectaal in het midden van de zaal. Wij waren met 30 bedieners, 3 partymanagers en 2 keukenspecialisten actief op de werkvloer. Samen met ons team droegen wij de verantwoordelijk voor het uitserveren van een 3 gangen menu, het uitschenken van de dranken en het debrasseren van de zaal. Na het diner en de wedstrijden was er nog een afterparty waarbij de gasten konden dansen en bij de barren hun drank konden bestellen. Een deel van ons team schakelde om naar barpersoneel en een ander deel van het team begon ongemerkt aan het rechttrekken van de locatie waarin werd gedineerd en gebokst.

De voorbereiding van dit event bestond uit diverse samenkomsten waarbij ieder detail werd besproken. Denk hierbij aan het benodigde glaswerk & servies, het indekken en indelen van de tafelschikking en het positioneren van het personeel op de juiste plaats. Wij rekende tijdens dit event 1 bediener per 15 gasten, om een optimale beleving te creëren en de beste kwaliteit te leveren. Vanwege het grote succes van vorig jaar, mogen wij dit jaar wederom onderdeel zijn van dit event samen met onze horecatalenten!